Първоначално публикувано от D.Istatkov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
колеги искам да попитам какъв кабел трябва да си взема и има ли някакъв безплатен софтуер за да си закачам алфата и да и чистя грешките и сервизните истории дето ми изважда на бордовия че ми късат нервите ....
(Алфа Ромео 147 1.9 JTD 115кс. 2001г.)
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan_dice Покажи съобщениеколеги искам да попитам какъв кабел трябва да си взема и има ли някакъв безплатен софтуер за да си закачам алфата и да и чистя грешките и сервизните истории дето ми изважда на бордовия че ми късат нервите ....
(Алфа Ромео 147 1.9 JTD 115кс. 2001г.)sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Здравейте,имам едно питане тъй като съм млад и неопитен алфист. От няколко дена се заслушвам в колата и долавям някакво скърцане идващо отзад.Като слязох да огледам забелязах,че задната дясна джанта доста се е нагряла.От какво е възможно да идва тоя звук и защо джантата се е нагряла?
Comment
-
Нагряването от задържала ръчна спирачка...провери жилата...или от задържащ лагер на главината...иначе шума отзад може да е от лагер...от заминало нещо по окачването...от доста неща..
Проверяваш първо ръчната...лагера се проверява на вдигнато колело...като завъртиш джантата...и я хващаш едната ръка на 9ч, другата на 3ч и мърдаш напред-назад...провери и после ще мислим решение.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Колеги да забия един въпрос как си поддържате кожата на алфите с какво се маже и по колко пъти,някаква специфика има ли,аз съм с бежов салон ако има значение,Благодаря
Comment
-
Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщениеКолеги да забия един въпрос как си поддържате кожата на алфите с какво се маже и по колко пъти,някаква специфика има ли,аз съм с бежов салон ако има значение,Благодаря
На вагон ресторанта как се пуска задната чистачка без да се пръска вода ?Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщениеНа вагон ресторанта как се пуска задната чистачка без да се пръска вода ?Subaru Legacy 3.0R
Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
sigpic
Comment
-
Колеги да попитам масло 5w40 за 2.0 тс подходящо ли е,ще му е добре ли на мотора?
мисля да слагам вече такова??Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!
Comment
-
Първоначално публикувано от D.Istatkov Покажи съобщениеКолеги да попитам масло 5w40 за 2.0 тс подходящо ли е,ще му е добре ли на мотора?
мисля да слагам вече такова??156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщениеКолеги да забия един въпрос как си поддържате кожата на алфите с какво се маже и по колко пъти,някаква специфика има ли,аз съм с бежов салон ако има значение,Благодаря
sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от D.Istatkov Покажи съобщениеКолеги да попитам масло 5w40 за 2.0 тс подходящо ли е,ще му е добре ли на мотора?
мисля да слагам вече такова??
Comment
-
Чистачки
Интересува ме от какво или кое нещо зависи чистачките до кое положение се прибират. Проблема ми е че не се връщат напълно до долу (особено пред пасажера). Пробвах да я изместя от шлиците надолу но не става - тогава пък се връща прекалено много... Моля някой запознат да помогне
Alfa Romeo 146 1.6 TS '98 - EX ; Alfa Romeo 156 1.9 JTD '00 ; Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16v '03 - ex ; Alfa Romeo 166 2.4 20v '04 Alfa Romeo 159 SW 2.4 20v '07
Comment
Comment